About usServicesProductsContactSitemap
Company News
Acest site a fost modificat pe data de 22. feb. 2004 de Schmidt Andrei
Company News 2

 

No News

 

Arie de Intetes

Web design, Editare Web, Design grafic, HTML, DHTML, CGI, Javascript, PHP, Construire de trafic, Internet Marketing & Promovare,
Submiterea la motoarele de cautare.
======================================
======================================
Da, ultimele 2 linii sunt lasate goale intentionat deoarece tehnic vorbind putem sa prestam orice serviciu de care aveti nevoie, atat timp cat acesta isi gaseste functionabilitatea pe internet!
Termeni de afacere
- Toate job-urile au nevoie de plata unui avans; jumatatea sumei inainte de a demara proiectul iar cealalta jumatate la finalizarea proiectului.

- Avantajul este ca desfasurarea unui proiect web design si development mediu complet dureaza aproximativ 2 - 3 saptamani, depinzand de tematica, marimea si nevoile site-ului. Aceste lucruri se stabilesc intre prestatorul de servicii si client.

-Desfasurarea proiectului are o perioada prestabilita in timp. In cazul in care noi nu putem respecta programul de lucru datorita unei erori care sa ne apartina, vom continua sa ducem la bun sfarsit proiectul pana la faza completa. Dar, daca in orice moment sau din orice motiv ramanem in urma cu finalizarea proiectului din cauza lipsei de material din partea clientului (logo, text, poze, planuri, etc.), si s-a atins limita in timp de desfasurare a proiectului dumneavoastra, terminarea proiectului va fi reprogramata in prima perioada de timp liber.

Plata
Acceptam plata prin virament in cont, ordin de plata, cecuri sau direct. Pentru o lista completa a contactelor si a termenilor va rugam contactati firma .
Hosting

Acum oferim hosting la preturi mici si inregistrare nume de domenii.

Make a donation to Ades Design: $
 
 
About us | Services | Products | Contact | Sitemap
 
All Rights Reserved 2003. http://www.sch-and.org & http://go2hell.3x.ro ©Go`2`HeLL(schmidt)